• DAKRENOVATIE

  Bitumen dakbedekking

  Bitumen dakbedekking (dakleer) vernieuwen Daken, we staan er niet bij stil tot dat we er problemen mee hebben. We geven liever geen geld uit aan een platdak dat we zelden of nooit zien. Toch is investeren in uw dak de moeite waard want de “vijfde gevel” is minstens zo belangrijk voor uw huis als de voor-, en achtergevel.

   

  Het dak beschermt u en uw bezittingen tegen alle weersinvloeden zoals vorst, hitte, wind en regen. Het dak houdt u warm en droog. (en kan daarnaast ruimte bieden voor zonnepanelen of daktuin) Wanneer uw dak vervangen moet worden is het dus belangrijk dat u investeert in dakbedekkingsysteem met lagere lekkage kansen en een lange levensduur door te kiezen voor de hoogst mogelijk kwaliteit, in materiaal en vakmanschap van Op en Top schoorsteenveegbedrijf. Of u nu uw dak wilt laten vervangen of dat het nieuwbouw betreft, wij kijken naar de omgeving en het gebruik van het dak. Op basis van een goede analyse van de situatie, uw wensen en de technische mogelijkheden zullen wij u een passend aanbod doen.

   

  Voor Op en Top schoorsteenveegbedrijf geldt dat wij zo milieuvriendelijk mogelijk willen werken. Hierbij maken wij ons geen illusies; dakbedekkingen zijn chemische producten dus per definitie milieubelastend. Onze voorkeur gaat daarom uit naar materialen met een lange levensduur en aan het einde van hun levenscyclus eenvoudig te recyclen zijn. Ook daarom stellen wij hoge eisen aan de kwaliteit en niet enkel in het materiaal maar ook in de uitvoering en service.

  Voorkomen is beter dan genezen, wilt u lekkage voorkomen door uw dak te laten inspecteren en tijdig onderhoud te plegen. Ook deskundige inspectie van uw dak kunnen wij voor u uitvoeren, zie hiervoor de pagina Dakinspectie.

 • DAKISOLATIE

  Dak Isoleren

  Plat dak isoleren

  Met PIR dakisolatieplaten kiest u voor de beste en eenvoudigste oplossing. Voor hellende én platte daken en zowel bij nieuwbouw als bij renovatie. De Kooltherm en Therma dakisolatieplaten hebben een prima isolatiewaarde. De platen hebben in applicatie goede brandveilige eigenschappen. Bovendien scoren de isolatieplaten goed op gebied van duurzaamheid en kunnen ze eenvoudig aangebracht worden . Zo kunt u op een uitstekende manier uw dak isoleren.

  Dak- en Schoorsteenservice Nederland biedt dakisolatieplaten die wij perfect kunnen toepassen op platte daken. Deze PIR dakisolatieplaten kunnen wij in diverse afmetingen en varianten leveren. Onze Kingspan, Unilin of Unidek isolatieplaten beschiken van een belangrijke FM approval: dat geeft aan dat de dakisolatieplaten zeer goede brandveilige eigenschappen hebben. Op deze manier behaalt u niet alleen een hoge isolatiewaarde, maar verhoogt u ook de veiligheid van uw gebouw.

  De meeste energie gaat verloren via het dak. Met PIR isolatieplaten van Dak- en Schoorsteenservice Nederland, kunt u voordelig en snel u dak laten isoleren. U zorgt zo niet alleen voor een aangenaam binnenklimaat; u bespaart ook op uw energierekening.

  Subsidie

  Er zijn ook veel verschillende mogelijkheden omtrent subsidies voor isolatie in uw huis. Dan kunt u denken aan glaswerk, vloerwerk, kruipruimte of natuurlijk dak isolatie. De subsidies liggen bij een gemiddeld huis zoals een tussenwoning al snel op 750 euro en bij daken groter dan dat ligt het subsidie bedrag op 15 euro per m².
  Als service naar u, trekken wij de subsidies die bij u van toepassing zijn, direct van het totaal bedrag af, zo krijgt u een goed beeld van de kosten en hoeft u verder niks te regelen.
  Al met al is het isoleren van uw dak een goede investering die zichzelf terugbetaald. En als bonus ontlast u het milieu er ook mee.

  Besparing

  Door uw dak goed te isoleren, kunt u per jaar mogelijk € 500,- aan stookkosten besparen. Een goed geïsoleerd huis is een stuk comfortabeler en beter voor het milieu. Alleen al via een niet geïsoleerd dak verliest een woning een hoop warmte, waardoor u meer moet stoken. Dat kost gas, veroorzaakt vervuiling en CO₂-uitstoot, en versterkt klimaatverandering.
  Voordelen dakisolatie
  + U kunt mogelijk ruim € 500,- aan stookkosten per jaar besparen.
  + Rendement is vergelijkbaar met een spaarrekening met een rente van 9%.
  + Comfortabeler, warmer huis.

  Besparing per jaar

  Isoleren schuin dak (onverwarmde zolder) 600 m³ gas (€ 390,-)
  Isoleren schuin dak (verwarmde zolder) 1.000 m³ gas (€ 650,-)
  Isoleren platdak (onverwarmde zolder) 730 m³ gas (€ 475,-)
  Bron Milieu Centraal, 2014 *Deze bedragen gelden voor een gemiddelde eengezinswoning met 76 m² dakoppervlak, 52 m² zoldervloeroppervlak) met een HR-ketel en een gemiddelde temperatuur (over dag en nacht) van 16 ºC bij verwarmde zolder, of 12 ºC bij onverwarmde zolder; en bij een gasprijs van € 0,65 per m³ (prijspeil 2014/2015).

KIEST U OOK VOOR ONS ?

Met 10 jaar garantie en met de focus om uw tevreden te stellen , kunt u met alle geruststelling op ons vertrouwen voor de werkzaamheden aan uw pand. Onze werkzaamheden gebeuren door en met professionele mensen en materialen voor particulieren en bedrijven.

 • Duidelijke prijsafspraken
 • Professioneel materiaal en vakmanschap
 • Kwaliteits contole bij oplevering
 • Hoogste standaard in kostencontrole
 • Snel en binnen de prijsafspraak
 • Sublieme service en tevredenheidsgarantie

FAQ's

 • HOE KAN IK HOGE KOSTEN VOORKOMEN?

  Voorkom onaangename verrassingen en hoge onkosten door tijdig onderhoud uit te (laten) voeren en uw dak jaarlijks door een deskundige te laten inspecteren.

 • HOEVEEL KOST EEN INSPECTIE?

  De inspectie wordt door Op en Top schoorsteenveegbedrijf gratis uitgevoerd, hierna zullen wij een offerte opstellen voor de gebreken te herstellen.

 • HOEVEEL TIJD NEEMT EEN INSPECTIE IN BESLAG?

  De inspectie wordt uitgevoerd door een van onze deskndige en is mede afhankelijk van het dakoppervlak en het aantal mankementen die genotteerd en gefotografeerd worden. Gemiddeld hebben wij binnen 30 minuten uw dak gecontroleerd.

 • WAT DOEN JULLIE NA DE INSPECTIE?

  Na de inspectie geven wij u een duideijk beeld van onze bevindingen eventueel zullen wij dit weerleggen met foto’s. Tevens kunnen wij voorzien in een vrijblijvende gratis offerte.

© Copyright 2018