MONUMENTEN

Het verbouwen en renoveren van dak en/of schoorsteen van monumentale panden vraagt een bijzondere technische aanpak. Dak- en schoorsteen service Nederland heeft veel ervaring met het renoveren van monumentale panden. Diverse daken en schoorstenen van monumentale villa’s, kerken en panden zijn door ons volledig getransformeerd zodat ze weer aan de laatste eisen voldoen.
In overleg met de opdrachtgever worden de originele kenmerken en details zoveel mogelijk behouden of hersteld. Nieuwe elementen zoals pannen of stenen worden zo gemaakt dat ze perfect aansluiten op de originele elementen want bij een verbouwing of renovatie van een monument is oog voor detail belangrijk.

Tijdens de renovatie vinden wij het contact met de opdrachtgever of toezichthoudende instanties extra belangrijk zodat er bij extra mankementen of veranderingen direct kunnen verhelpen of aanpassen. Eventueel zijn wij ook de contactpersoon tussen Bureau Monumentenzorg en Archeologie (BMA).

Voor meer informatie en vragen over subsidie en vergunningen voor uw monumentaal pand kunt u terecht bij www.monumenten.nl

KIEST U OOK VOOR ONS ?

Met 10 jaar garantie en met de focus om uw tevreden te stellen , kunt u met alle geruststelling op ons vertrouwen voor de werkzaamheden aan uw huis/kantoor. Onze werkzaamheden gebeuren door en met professionele mensen en materialen voor particulieren en bedrijven.

 • Duidelijke prijsafspraken
 • Professioneel materiaal en vakmanschap
 • Kwaliteits contole bij oplevering
 • Hoogste standaard in kostencontrole
 • Snel en binnen de prijsafspraak
 • Sublieme service en tevredenheidsgarantie

FAQ's

 • HOE KAN IK HOGE KOSTEN VOORKOMEN?

  Voorkom onaangename verrassingen en hoge onkosten door tijdig onderhoud uit te (laten) voeren en uw dak jaarlijks door een deskundige te laten inspecteren.

 • HOEVEEL KOST EEN INSPECTIE?

  De inspectie wordt door Op en Top schoorsteenveegbedrijf gratis uitgevoerd, hierna zullen de eventuele reparaties altijd eerst met uw besproken worden.

 • HOEVEEL TIJD NEEMT EEN INSPECTIE IN BESLAG?

  De inspectie wordt uitgevoerd door een van onze deskundige en is mede afhankelijk van het dakoppervlak en het aantal mankementen die genotteerd en gefotografeerd worden. Gemiddeld hebben wij binnen een uur uw dak controleerd.

 • WAT DOEN JULLIE NA DE INSPECTIE?

  Na de inspectie geven wij u een duideijk beeld van onze bevindingen eventueel zullen wij dit weerleggen met foto’s. Tevens kunnen wij voorzien in een vrijblijvende gratis offerte.

© Copyright 2018